Szerintetek orvosnak tanuljak tovább vagy mérnökinformatikusnak?
Ha csak nwm jön el az apokalipszis mérnökinformatikusokra is szükség lesz. Egyébként is már ezt tervezed egy ideje. A mérnöki alapképzés kb három év, és lazábban kiráznád mint az orvosit.
Meg az is lehet h kevesebb szenvedéssel jobb körülmények között, kevesebb munka órával annyit vagy még többet keresnel mint egy általános orvos..legalábbis Magyarországon
A kettő ég és föld.
Valamelyik felé csak húz a szíved!
Egy orvosi 6 év plusz a rezidens képzés 3-7 év szaktól függően, utána munkába állhatsz önálló orvosként.
Egy mérnök informatikus 3,5 év általában, aztán még ugye mehetsz mesterire.
Illetve (tudom, hogy nem rám tartozik, de fontos szempont), az sem kizáró ok, hogy anyagikban mit engedhetsz meg magadnak.
Orvosihoz egész ember kell, informatika mellett tudsz munkát vállalni, ha úgy hozza a sors.
De végső soron neked kell döntened.
Szerintem is maradj az info szakmanal.
Tavaly en is gondolkodtam, hogy orvosnak tanulok, mert azert az informatika megse annyira noi szakma. De sokkal tobbet keresnek, kevesebb meloval jar az egyetemen is és halott embereket se kell boncolgatni.
Bar attol fugg mennyire megy neked a matek emelt szinten es persze a fizika. Mert a mernokinfo az matek fizika es inforol szol leginkabb. Ezek nelkul meg felesleges is elkezdeni annak tanulni.
Az orvosokbak meg termeszetesen a kemia es a biosz kell leginkabb.
De ezt csak Te latod hogy melyik hogy megy
Nem működött a gép az érettségin?
És mi lett? Használhattál másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!