Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Magyar Képzőművészeti egyetem,...

Magyar Képzőművészeti egyetem, Kaposvári Egyetem Művézeti kar?

Figyelt kérdés
Érdekel a látványtervezés illetve az illusztrálás.Jelenleg festő szakon tanulok, középiskolában.Szeretnék komolyabban készülni a fent említett egyetemek egyikére.Vna köztetek olyan aki tanul, vagy megpróbálta valamelyiket?Tudnátok tapasztalatokat, javaslatokat adni, hogyan tudnék tudatosan készülni?Milyen technikákat kell ismernie egy látványtervezőnek(díszlet, jelmez, báb).Mennyire fontos a számítógépes technikák ismerete?Ha mondjuk illusutrálással szeretnék komolyan foglalkozni ilyen tudásra van szükségem?Tanultam grafikán és festő szakon az eddigiekben, de leginkább manuális technikákat gyakorlotam, elméleti ismeretket tanultam.

#színház #jelmez #díszlet #képzőművészet #báb #könyv illusztráció #látványtervezeés
2016. máj. 15. 13:42
 1/1 A kérdező kommentje:
Milyen szakirányt tudnátok javasolni, ha foglalkoztat az ötlet kivitelezés, tervezgetés a képzőművészeten belül, de egyelőre nincsennek számítógépes technikai ismereteim?Ottho, saját szakállra, hogyan tudnék rágyúrni?
2016. máj. 15. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!