Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki jár a Pécsi Tudomány...

Valaki jár a Pécsi Tudomány Egyetemre? Esetleg művészeti karára tervezőgrafikára? (Vagy egyéb más képzőművészeti szakra) Véleményeket kérhetnék?

Figyelt kérdés
Milyen képességekkel lehet bekerülni, oktatás színvonala, maga Pécs milyen város?Az egyetemi közösségek befogadóak? Bármilyen szakos PTE-s válaszára kíváncsi lennék :)

2014. nov. 25. 19:07
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia! Én a TTK-ra járok, szóval nem tudok segíteni mindenben. Pécs nagyszerű város, mindig megy a mozgás, különleges hely. A közösségeknél az a lényeg, hogy bírd az alkoholt :) Egyébként mindenki jó fej. Nyilván ez attól is függ, hogy te milyen vagy :)
2014. dec. 27. 11:03
 2/2 anonim válasza:
100%
Én most vagyok masodéves és azt kell mondjam, meg vagyok elégedve az oktatással. Annyit talán hozzátennék, hogy érdemes egyensúlyban tartani a bulit meg a feladatok teljesítését, én jelenleg úszok a még meg nem csinált dolgokban és lassan vizsgaidőszak. Egyébként meg csak ajánlani tudom, sokat fejlődtem amióta ide kerültem. Tanárok figyelembe veszik, kinek mi az erőssége és az alapján terelgetnek. Remelem segítettem a választásban.
2015. máj. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!