Hogy lehetnék orvos, ha nem bírom a vért?
Ez az álmom, bioszból és kémiából járok faktra, és nagyon jól megy mindkettő. Simán felvennének a SOTE-ra, mert emelt szintűzni is fogok belőlük, tehát ez egyáltalán nem gond.
Csak az a baj, hogy alig bírom végignézni azt is, ha valakinek oltást adnak be:SS És ez annyira rossz. Szerintetek ez még változhat? Mert minden álmom, hogy orvos legyek!! :)
Szerintem ha ilyen szinten viszolyogsz tőle, hogy még a tűszúrást sem bírod, akkor nem hinném, hogy ez változni fog.
Persze ez csak a véleményem, tapasztalatom még nincs, de én is orvos szeretnék lenni.
Most viccen kívül, én a puruttya extrémet (18+) ajánlom, hogy felkészülj lelkiekben a látványra. De még így is fogsz élesben cifrákat látni.
Pl. egy sürgősségi: [link]
Vagy egy 3-ad éven szokványos patkó gyakorlat (a szagokat sajna nem adja vissza):
Például a vicces szigorlatoztatók szeretik vizsgán csecsemővel szívatni a jó népet:
Volt biosz tanárnőm mesélte, hogy egy osztálytársa orvosira ment. Az első x anatómia gyakorlaton szinte mindig rosszul lett, de aztán megszokta:D
Mindent meg lehet szokni:)
nagyon köszönöm mindenkinek aranyosak vagytok:)
most ez egy picit megnyugtatott, hogy meg lehet szokni.
majd igyekezni fogok ;)
mégegyszer köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!