Mit gondoltok megtehetem?
A helyzet a következő: 11.-es vagyok 17 éves október végén édesanyám kihozott Németországba nyelv tanulás céljából,hogy ne hagyjam ott a gimit,magántanulói státuszt vettem fel,már letettem félévkor a vizsgáimat.Most az évvégiekre készülök de közölték velem,hogy juniusban itt nyelvvizsgázok alapfokon. Úgyérzem ez egyszerre magántanulóként egy olyan erős egyházi iskolába ahova járok nem megy.Kaptam egy ajánlatot,hogy végezzem el esti levelezőn a gimit,amit elméletileg eltudnak nekem rendezni.A kérdésem a következő: Ha nekem szeptember már késő és most a maradék két hónapban akarok átiratkozni mert úgy érzem így év végén megbukok,ez akkor lehetséges-e? Fogalmam sincs,hogyan működik ez az egész,kérlek titeket értelmes válaszokat írjatok. Én úgy gondolom a helyzetem miatt megengedhetik,hogy úgy vesznek át,mintha félévtől mennék és akkor a maradék féléves anyagot kérik,de biztosan nem olyan erős szinten mint a mostani sulimban.Így tudnék nyugodtan készülni a nyelvvizsgára.és egy év múlva hazamehetek egy érettségivel,nyelvvizsgával és egy német szakmával.Csak nem tudom mennyire lenne ez most megoldható.Nagyon sajnálom,hogy így nem lesz szalagavatóm és báljaim amire minden 17 éves lány vágyik,de a sors közbeszólt..Németország egy lehetőség és meg kell tanulnom elvonatkoztatni a szívemtől.:)Minden ezzel kapcsolatos dolog,vélemény és tapasztalat érdekel.Előre is köszönöm.
ui:Bocsi,hogy kicsit hosszú lett,de ismernetek kell a teljes sztorit.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!