Villamosmérnöknekvagy informatikusnak tanuljak? Nem tudom eldönteni, segítesz? (lent kifejtem)
Sziasztok!
11.-es gimnazista vagyok és érdekel az informatika illetve a fizika. Fizikán belül az elektronika,informatikán belül a programozás és természetesen minden jövőbeli IT-s dolgok nagyon-nagyon érdekelnek.
Matek,fizika,infó is jó az iskolánkban.
Nem kérek olyan válaszokat ha lehet,hogy amelyik érdekel,mert mindkettő érdekel,és azért közel is állnak egymáshoz.
Sok helyen olvastam,hogy a villamosmérnöki azért jobb,mert informatikai állást is be lehet vele tölteni,de ha már egyszer villamosmérnöknek tanulok akkor az is leszek.
Az informatikához fizetés miatt egy kicsit jobban húz a szívem.
Melyiket válasszam?
Előre is köszönöm.
6-os válaszoló utolsó bekezdésére válaszoltam ezzel.
És úgy értem,hogy otthon el tudsz mélyülni a dolgokban és csak egy gép kell hozzá,amin tudod gyakorolni. És ha rájössz,akkor tudni fogod,ez csak úgy nem megy ki a fejedből. Ez azonban a villamosmérnökinél nem mondható el,nem gyakorolhatod az általad tanultakat,nem használhatod fel a logikai dolgokat egy gépnél.
Gépészmérnöki nem érdekel?
Azokat is keresik
A gépészmérnöki annyira nem,mint az informatikai állások.
Amúgy a programozók is informatikusok,azért nem ezt írtam,mert az informatikus egy tágabb kör,és még nem tudom hogy pontosan minek tanuljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!