Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemisták! Pesten körülbelü...

Egyetemisták! Pesten körülbelül havi mennyiből lehet kijönni, ha albérletben laksz, több lakótárssal?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Két albérletet fogyasztottam el az egyetem alatt, az egyikben ketten laktunk, és rezsivel együtt 35 ezret fizettünk fejenként. Ez egy nagyon pici lakás volt, ketten is szűkösen voltunk.

A másikban hárman laktunk, 29 ezer volt a lakbér fejenként, erre jött a rezsi, a legtöbb, amit fizettem 50 ezer volt, de ez télen volt és még nem volt rezsicsökkentés. A rezsicsökkentés után ez jelentősen kevesebb lett*, téli hónapokban is 40-45 ezer között.

De ezt a lakást jobban szerettem, jobb helyen is volt, és maga a lakás is nagyobb, szebb, jobban felszerelt volt, tehát nekem megérte többet fizetni érte.

*Eszem ágában nincs dicsérni a kormányt vagy egyáltalán politizálni, de ami tény az tény.

2016. febr. 22. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, az 50 ezret meg a 40-45 ezret úgy értettem, hogy a lakbér+rezsi együtt volt ennyi :)
2016. febr. 22. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy nem spórolok, és 40-et fizetek mindennel együtt az albiért 110-ből jövök ki általában.
2016. febr. 22. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hárman lakunk a lakásban, mindenkinek külön szobája van. Fixen 40 ezret fizetünk fejenként (ebben már a rezsi is benne van). Én emellett nagyon spórolosan élek, előre megtervezem, hogy mit fogok főzni, mikor hogyan vásárolok be, stb stb, + telefonszámla.

A minimum (ruházkodás, bulizás nélkül) 85 ezer havonta.

2016. márc. 10. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi hárman vagyunk. Egy valaki egy kinti szobában, abból nyílik egy másik, amiben a szobatársammal ketten. Ha télen megszalad a rezsi, akkor mindennel együtt a lakás 40 ezer körül van fejenként. Bulizás, meg mindenféle extra kiadások nélkül 55-60 ezerből kijövök egy hónapban, de az már nagyon az aszkéta életmód. 70 ezer körül szokott lenni az átlag.
2016. ápr. 25. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!