Egyetemisták, akik albérletben élnek, válaszolnátok?
Az a helyzet, hogy van egy barátom több, mint másfél éve. Már kb. 1 éve együtt élünk, de csak úgy, hogy néha nálunk, néha náluk töltjük a napokat, de folyamatosan együtt vagyunk. Ő most érettségizett, szeptembertől egyetemista lesz, én már egy éve egyetemre járok, de új szakra jelentkeztem. Itthon én végzek el minden (!) házimunkát, mert a szüleim nagyon sokat dolgoznak, én főzök magunkra, mosok, mosogatok, takarítok, a bevásárlást a barátommal együtt, meg segít a többi teendőben is persze. Tehát már megvan az hogy tudunk együtt élni, szeretünk együtt élni, eltartjuk magunkat. Viszont már nagyon szeretnénk mindketten albérletbe költözni, így azért nem valami kényelmes, hogy egyik lakásból a másikba utazgatunk felpakolva hetente, az viszont szóba se jön hogy csak hétvégén alhassunk együtt, amúgy meg heti néhány találka. Azokhoz szólna a kérdésem, akik egyedül, de inkább ketten élnek együtt egy albérletben Budapesten,és nem kapnak túl sok anyagi támogatást otthonról, tehát magukról gondoskodnak. Milyen munkát találtatok, ami fedezi a (majdnem teljesen, mert valami segítséget biztos kapnánk, csak nem sokat) független életet? Mennyit dolgoztok egy héten? És nem okoz-e gondot a tanulásban? Szeptembertől én olyan szakra fogok járni (kopp-kopp-kopp), ahol viszonylag sok a gyakorlat. Megoldható ez így is? Nagyon-nagyon szűkös így az életmód? Bocs, hogy ilyen hosszú a kérdés, de tényleg elég fontos lenne. Mellesleg már a szüleim is kérdezgetik, hogy mikor költözünk, szinte ki akarnak paterolni.
Kérlek, válaszoljatok!
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!