Albérletben élő egyetemisták, Ti bejelentitek-e az ideiglenes lakcímet?
Én be vagyok jelentkezve, de én tényleg itt élek, nem csak heti pár napot. Viszont a körzeti orvoshoz nem járok, egyszer voltam ott, amikor át akartam jelentkezni, annyi elég is volt... Az egyetemi háziorvoshoz járok, nekem az sincs messze, ott jóval kevesebben vannak egy átlag rendelésen, és a dokinő is sokkal kedvesebb :)
Viszont például lakásfenntartási támogatás miatt számít, hogy ide be vagyok-e jelentkezve, meg amúgy is, minden postám ide jön, mivel nem akarok heteket várni rá, míg eljut hozzám valami küldemény :) Így, hogy be vagyok jelentkezve, a hivatalos leveleimet is kérhetem ide.
Nehéz ügy, mert például említed a lakásfenntartási támogatást, de ha mondjuk egy egyedülálló nyugdíjasnál veszel ki egy szobát, akkor ha bejelentkezel ő veszítheti el az ő esetleges lakásfenntartási támogatását... :(
22-es csapdája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!