Mit lehet tanulni főiskolán, egyetemen, amihez annyira nem kell a matek, de el is lehet helyezkedni kezdőként?
Nehéz az egyetemen,fiőiskolán a matek? Milyen feladatok vannak ott kb ugyan az,mint középiskolában? Én úgy érzem a matekosat nem kéne eröltetni külön tanárnál sem szeretném tölteni a fél életemet..
Esetleg a médiában el lehet helyezkedni,de csak a hátterben és nem,mint tv-ben való szereplés?
"Nehéz az egyetemen,fiőiskolán a matek? Milyen feladatok vannak ott kb ugyan az,mint középiskolában? Én úgy érzem a matekosat nem kéne eröltetni külön tanárnál sem szeretném tölteni a fél életemet.."
Főiskola már egy sincs Magyarországon, csak egyetem. Nehéz-e? Egyetem, szak és tanárfüggő. Gazdálkodás és menedzsmenten nem szórótárgy, de ott is lesz legalább 3-4 matekos tárgy.
"Esetleg a médiában el lehet helyezkedni,de csak a hátterben és nem,mint tv-ben való szereplés?"
Persze, lehetsz könyvelő az RTL-nél :D Amúgy erre kár alapozni, elég kicsi munkaerő piaci szempontból a szerepe... de te most mire gondolsz? Mint operatőr vagy szövegíró vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!