Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemre való jelentkezés,...

Egyetemre való jelentkezés, OKJ eredmény?

Figyelt kérdés

Jelenleg végzek egy OKJ-t, és a következő tanévben már egyetemre szeretnék jelentkezni. A felvéltelinél, aa hitelesítem, már nem engedi, hogy utána hozzáadjak valami eredményt.

Azonban Én most végzem az OKJ-t, és nem tudom, hogy a bizonyítvány megszerzésének a dátumra, milyen napra fog esni.

"Csak abban az esetben kell adatokat rögzítenie, ha a szakképesítését már dokumentummal is igazolni tudja (azaz pl. sikeres záróvizsgát követően már rendelkezik a bizonyítvánnyal)! A jelenleg folyamatban lévő tanulmányok sikeres befejezését követően a dokumentumot pótlólag, legkésőbb 2016. július 12-ig tudja majd jelentkezéséhez csatolnia."

Akkor, hogy rögzítsem, hogy nekem lesz ilyen eredményem, ha nem adok meg dátumot, mert végülis az már egy adat......

2016. febr. 7. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy lesz, ha jelenleg nincs.

Ha hozzáadod, akkor az alátámasztó dokumentumot is csatolni kell, ami neked nincs.

Az érettségi, és a nyelvvizsga eredményt sem adják előre hozzá.

2016. febr. 7. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá az okj szervezőnél, hogy várhatóan mikor vizsgázol belőle. Valami időpontot csak mondanak, amúgy az okj csak abban az esetben számolható be, ha pl. te valamilyen közgázos szakra mész tovább és közgazdasági jellegű az okj is. Felvi pontkalkulátoránál ki tudod választani kategorizálva van és megállapítja, hogy járna-e neked többletpont vagy sem.
2016. febr. 7. 12:23
 3/4 A kérdező kommentje:
De hitelesítés után, nem enged hozzá adni. Azonban a határidő előtt meg, meglesz a bizonyítványom.
2016. febr. 7. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Hitelesítés után még szerintem módosíthatsz, csakha elküldöd , lezárod. Akkor nem. A lényeg az, hogy július 12-edikéig meg lesz a bizonyítványod. Írjál be gy dátumot ami július 12 előtti, ha addig meg lesz a bizonyítványod. Ha nem kesz meg akkor se történik semmi, csak ennyivel kevesebb pontod lesz. A jövőbe meg biztosan nem lát senki, tehát csak tájékoztató jellegű az adat megadás.
2016. febr. 7. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!