Perspect kérdése:
Pécsre a jakabhegyi koliba jelentkeztem, de még mindig nem kaptam értesítést, hogy felvettek-e. Kb mikorra várható az eredmény?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 23:14
1/3 anonim válasza:
A HÖK facebook oldalán azt írták, hogy a héten várható.
2/3 anonim válasza:
Én ma kaptam meg (bár én a Boszorkányra jelentkeztem), de ne aggódj szerintem ma vagy holnap te is kapsz mailt.
Ill én is kérdeznék valamit: A levélben ugye az van hogy fel kell venni a kapcsolatot valakivel aki tájékoztat a dolgokról a kolesszal kapcsolatban
De mégis mit írjak? Mármint nem tudom hogy fogalmazzam meg... :D
3/3 anonim válasza:
kedves xy,
szeretnék érdeklődni erről és erről
előre is köszönöm a választ
üdvözlettel, xy
valahogy így, amúgy nem értem miről kell írnod, mikor általában emailt szoktak írni arról hogy bekerültél, és egy másikat külön hogy mikor van a beköltözés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!