"Mi legyek ha nagy leszek? " 17/L
Lassan döntenem kene es tanácstalan vagyok. Szeretnek ötleteket hallani es tanácsokat.
Ami érdekel: más népek kultúrája, művészete; nyelvek; divat; grafika (tudok is rajzolni eleg jol); főzés (5-6 eves korom óta vagyok jelen a konyhában); imádok utazni, járni a világot; az építészet.
Ami fontos a munkámmal kapcsolatban: legyen rendszeres (ne legyen éjszakai műszak, stb); legyen kiemelkedő a fizetés bármelyik országot tekintve (bar ez nyilván függ a munkavégzőtol is); legyen keresett szakma es legyen saját irodán vagy valami hasonló.
Több szakot is megnéztem mar egyetemeken (külföldi) es sok van ami tetszik. Kérlek adjatok tanácsot!!
más népek kultúrája, művészete, nyelvek; ... ; imádok utazni, járni a világot; az építészet -> Idegenvezető?
divat; grafika (tudok is rajzolni eleg jol) -> Divattervező?
Főzés -> háziasszony? :DD :P nem, de tényleg, a szakács is jó szakma, előnye, hogy nem kell egyetem/főiskola hozzá. Bár nem biztos, hogy szeretnél napi 8-10 órát a konyhán tölteni.
Hogy ezek milyen munkakörülményekkel járnak, azt pontosan nem tudom, de arról ne álmodozz, hogy kijössz az akármilyen képzésedről, és egyből saját irodás kiemelkedő fizetéses munkád lesz.. :(
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#1 Hat édesapám politizál es bele látok a szakmába, baromira nem érdekel; 1000%, hogy nem szeretnek ezzel az utálatos szakmával foglalkozni.
#2 Koszonom a tanácsokat, hat nyilván nem egyből szeretnek hű de magas fizetést, ezzel tisztában vagyok. Angolul, olaszul folyékonyan beszélek es franciául tanulok. Ez megkönnyítené a dolgomat idegenvezetokent, csak ez egy olyan idény szakma. Es nekem a fő célom hogy Kanadában tanuljak tovább, most lehetőségem nyílik nemzetkozi érettségit dobálni, remelem bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!