Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

Egy év múlva végzek a gimivel és gőzöm sincs mit tanuljak utána? Az utóbbi időben sokan mondják, hogy a filmezéssel menjek tovább, de azt se tudom, hogy hol lehet ezzel kapcsolatosan tanulni, mivel engem nem a színészkedés érdekel, hanem a film készítése és kritizálása. Egészen pici korom óta érdekel. Az összes létező régi filmet megnéztem és ha új film jön ki akkor azt is rögtön megnézem és elemzem.

18/L

2015. nov. 3. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ebből nagyon kevesen élnek meg. Gondold át még egyszer, milyen munkák érdekelnének, hogy legyen B-terv.
2015. nov. 3. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem először fuss neki annak, amit igazán élvezel és ha nem tudsz megélni belőle, még mindig kereshetsz B verziót, hosszú az élet! De adj egy esélyt annak, ami igazán megmozgat. Én nem ismerem a részleteket, filmest nem ismerek, csak fotóst, de erről a helyről már hallottam: [link]

Olvass utána, és sok sikert!

2015. nov. 3. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!