Mi legyek, ha nagy leszek?
Fogalmam sincs,hogy mi legyek nagy koromban,és igaz,hogy még van időm,de jó lenne kitalálni,hogy mi is akarok lenni.
Az a baj,hogy túl sok minden érdekel,de mégis egyik szakma sem az igazi.A matek,fizika,kémia nem a kedvencem,illetve földrajzban a gazdaság témát sem szeretem.Ami érdekel,az a nyelvek,biológia,környezet,emberek,zene.
Gondolkoztam orvoson,azon belül is állatorvoson,de letettem róla,mert nem biztos,hogy 100%-osan az én világom lenne,meg nagyon durván nehéz.Biomérnökin is gondolkodtam,de ahhoz meg ugye kell a fizika.Esetleg valami szociológiai vagy antropológiai szakterület nem lenne rossz,meg a kutatás is tetszik,de amivel igazán szeretnék foglalkozni az olyan munka lenne,ahol emberekkel vagyok körülvéve,és nem egy irodába vagyok bezárva 8 órán keresztül,hanem változatos a munka,és nem mindig ugyanezt kell csinálni.Meg hát ott van az is,hogy jó lenne,ha lenne sok szabadidőm és sokat keresnék :DD
Vajon milyen szakterület,munka lenne nekem való??Nagyon fontos lenne a véleményetek,hátha ti tudtok olyan szakmát,amiről én még nem nagyon hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!