BCE Szociologia angol nyelven. Velemenyek? Tanacsok, hogy mivel egeszithetnem ki? Ehen fogok halni?
Szia, gtk-n nyelvi hozzájárulást kell fizetni az angol nyelvű szakokért ilyen 370.000/félév, nem tudom, hogy ez a tk-n is így van-e, de mindenesetre próbáld kideríteni, én ezért nem jelölöm angol nyelven egyik szakot se :(
egyébként a Corvinuson szerzett diplomának van értéke, éhen halni nem fogsz, mesterszaknak pedig pl. kriminológia vagy interkulturális pszichológia és pedagógia, ezek hasznosak, persze jó lenne tudni, mi érdekel jobban. Survey Statiszikai terület pedig magas jövedelemlehetőség. Szóval még -szerencsével- rendesen jól is fogsz lakni :P
A nyelvi hozzájárulást nézd meg, mert ha ott is fizetni kell ilyen horribilis összeget, mint a GTK-n, inkább akkor magyar nyelven.
Azt tudd, hogy attól, hogy a szakot angol nyelven végzed, még ugyanazt tanulod, mintha magyarul csinálnád. Ugyanúgy fog kinézni a diplomád, ugyanaz lesz a tudásod, mint egy magyarul végzőnek, aki mondjuk felsőfokon beszél angolul.
Nem ezen múlik, szerintem nem éri meg, abból a pénzből inkább képezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!