Ha nagyon magas az apukám fizetése van esélyem bekerülni kollégiumba? Mi alapján számolják a kollégium pontokat?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 23:58
21/25 A kérdező kommentje:
*lányokat
2016. jan. 31. 18:59
22/25 anonim válasza:
Szexre éhes fiúk meg mindenhol vannak. Na szóval szerintem ne bassz ki magaddal és másokkal, irány albérlet. Sok helyen amúgy is vannak feltételek a kolival kapcsolatban és szerintem ilyen jövedelemmel elsőnek húznának ki a listáról.
23/25 anonim válasza:
Ahogy az előző mondja. Nem egy leányálom a kolesz. Fogadj magadmellé bérlőket és menj albiba. Sokkal többet érsz,mint kolesszal.
24/25 anonim válasza:
ELTE koliba esélytelen, hogy felvegyenek így. Csak szociális alapon lehet bejutni, mind elsősként, mind felsősként. Hatalmas túljelentkezés van, ilyen szociális háttérrel biztosan nem lesz elég pontod.
25/25 anonim válasza:
Ha ennyi pénz jutna egy főre a családban, olyan gyorsan húznék el a koliból hogy porozna alattam a talaj :_D Ahelyett hogy örülnél neki hogy nem havi 60ezer forintból kell laknod, kajálnod és közlekedned + iskolai felszerelést vásárolnod (ami művészeti suliban tud csúnya összeg lenni akár havonta is). És akkor arról nem is beszélve hogy a kolisok között 60-al még szinte a jobban élők közt vagyok. Tegyük fel bekerülsz, és kiesik valaki, akinek meg 4x akkora szüksége lenne a kolira, mert nem tudja megfizetni az albit. Oké, értem én az ember olyan, hogy elsősorban a maga előnyeit nézi, de ennyire...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!