Ha nagyon magas az apukám fizetése van esélyem bekerülni kollégiumba? Mi alapján számolják a kollégium pontokat?
A koli tényleg hangos. Sok a zavaró tényező. Ki be járnak majd a szobádban. Közös zuhany. Nincs magánélet.
Nekem nem jött be a kolesz. Inkább bérlet.
A sokadik nemalvás után már ingerlékeny voltam,és totál kimerült. Nekem csend kell a pihenéshez és a tanuláshoz is. Pisszenés és felébredek,vagy kizökkenek a tanulásból.
Albit nézzetek szerintem. Aztán ha nem jó egyedül keress bérlőtársat.
De ember és szerinted egy albérletben csak egyedül lakhatsz? Mi lenne ha pár haveroddal megbeszélnéd, hogy akkor te most annyiért adsz nekik szállást az albidban mint a koli lenne, aztán csáó. De ha nem is akarják ők, akkor másnak is kiadhatsz szobákat.
A kollégiumi életről meg el ne hidd, hogy olyan baromi jó mint a filmekben. Nincsenek szexre éhes lányok meg minden nap fergeteges buli. Vannak viszont hangos szobatársak, szomszédok akiktől nem tudsz aludni és tanulni, vannak tolvajok akik lenyúlják a cuccaidat meg hasonlók. Én még sajnos mindig kollégiumban élek, ha egy nap tudok 5 órát aludni, akkor az valami hihetetlenül fantasztikus nap. Azon a füldugó se segít, ha a szobaajtódtól 5 méterre 10 részeg randalírozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!