SZIE Gödöllő gépészmérnök, vagy SZE Győr gépészmérnök? Májusban érettségizem, és nem tudom eldönteni, hogy melyik iskolát jelöljem első helyre.
A SZIE-t javaslom.
A SZIE egy valódi egyetem, ami már az alapításakor is egyetem volt, gépészkara MAB által akkreditált doktori iskolával rendelkezik, tehát a szakma legmagasabb szinten művelhető itt, oktatóit képes saját maga kiképezni. Gödöllő egy kellemes hely.
A SZE győri kara mindig is gyengécske főiskola volt, csak az integráció miatt hívják egyetemnek. Gépészeti szakterületen nincs MAB által akkreditált doktori iskolája, ami azt jelenti, hogy a Karon nincs összesen legalább 7 olyan professzor akinek a szakmai-tudományos teljesítménye a nem túl magas törzstagi követelményeknek meg tudna felelni. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy gépész egyetemi tanárait nem képes saját maga kiképezni, hanem más gépész karokról kell importálnia azokat. Győr is egy kellemes hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!