Továbbtanulás előtt állok, érdekelnek a gépészeti dolgok. A gödöllői gépészmérnöki kar videóját nemrég láttam, elég jónak néz ki, de nem voltam a nyílt napon. Van valakinek tapasztalata a SZIE Gépészmérnöki Karral kapcsolatban?
Hello,
én is itt végzetem, gépészmérnök szakon. A koopos gyakorlat után egyből el tudtam helyezkedni a cégnél, ami nagyon jó lehetőség volt. Sulit egy kis odafigyeléssel lehet hozni, persze nem árt egy kis rutin a mechanikára:))Szerintem itt is nézz körbe, remélem tudtam segíteni! [link]
Köszi, a honlapon megtaláltan, hogy január 24-én 10-től lesz egy nyílt nap. Itt meg lehet nézni a laborokat is?
Híradóban láttam többször járműépítő versenyekről felvételt. Itt is vannak csapatok, akik szoktak ilyeneken részt venni? Engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok!?
Köszi az infót, utánanézek ennek a versenynek, érdekel a járműépítés, szóval ez mindenképpen érdekelne a későbbiekben.
Amúgy az egyetem szervez gyárlátogatásokat? engem pl. érdekelne, hogy mik a legújabb technológiák...
Én ide járok, tavasszal voltunk a győri AUDI gyárban, ami a világ legnagyobb motorgyára. Ilyen látogatások minden évben vannak, sőt most azok a hallgatók akik a Tudományos Diákköri Konferenciára jelentkeztek, több gyárba is elmehettek szakmai kirándulásra. Tehát ha valaki fejlődni akar, van lehetőség, de szorgalom is kell.
Én csak javasolni tudom a gödöllői Gépészmérnöki Kart, mert nagyon jó fej emberek vannak, a tanárok is segítőkészek, és hát jó bulik is vannak!!
Nem csak az Audihoz lehet eljutni, több cég is engedi, hogy meglátogassák a hallgatók. Voltunk pl. Veresegyházon a GE Power&Water-ben is, a Suzuki gyárban is...szóval ezek minden évben vannak..
A TDK (Tudományos Diákköri Konferencia) egy jó lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik szorgalmasak, és a tanulmányok mellett részt vesznek valamelyik tanszék kutatásában. Az eredményekről a konferencián számolnak be. Ilyenkor több hallgató méreti meg magát, az egyetem hallgatósága pedig beülhet hallgatni az előadásokat. A legjobbak eljutnak az országos konferenciára is. Ez egy elég komoly dolog, aki szorgalmas szép eredményeket érhet el. Ha majd ide jársz, többet is megtudsz majd róla:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!