Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulás előtt állok,...

Rallyboy180 kérdése:

Továbbtanulás előtt állok, érdekelnek a gépészeti dolgok. A gödöllői gépészmérnöki kar videóját nemrég láttam, elég jónak néz ki, de nem voltam a nyílt napon. Van valakinek tapasztalata a SZIE Gépészmérnöki Karral kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ezt a videót láttam: www.youtube.com/watch? V=aDQRKcVoVVg

2013. dec. 29. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Oda járok ha akarsz kérdezz.
2013. dec. 30. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Lesz még egy nyilt nap januárban
2013. dec. 30. 22:24
 3/10 anonim válasza:

Hello,

én is itt végzetem, gépészmérnök szakon. A koopos gyakorlat után egyből el tudtam helyezkedni a cégnél, ami nagyon jó lehetőség volt. Sulit egy kis odafigyeléssel lehet hozni, persze nem árt egy kis rutin a mechanikára:))Szerintem itt is nézz körbe, remélem tudtam segíteni! [link]

2014. jan. 2. 14:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi, a honlapon megtaláltan, hogy január 24-én 10-től lesz egy nyílt nap. Itt meg lehet nézni a laborokat is?

Híradóban láttam többször járműépítő versenyekről felvételt. Itt is vannak csapatok, akik szoktak ilyeneken részt venni? Engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok!?

2014. jan. 2. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Múlt hónapban hoztak egy gokartot, amit valami Bosch pályázatra építenek. Összeraktak egy csapatot ami évről évre frissül majd és különféle elektronikákkal kell felszerelni a járművet, de majd a nyílt napon biztos, hogy mutogatni fogják. Egy páran a csoportunkból mi is szeretnénk külön a suli mellett összedobni valami önképző kört, tehát vannak lehetőségek :)
2014. jan. 2. 23:45
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi az infót, utánanézek ennek a versenynek, érdekel a járműépítés, szóval ez mindenképpen érdekelne a későbbiekben.

Amúgy az egyetem szervez gyárlátogatásokat? engem pl. érdekelne, hogy mik a legújabb technológiák...

2014. jan. 4. 15:05
 7/10 tamasm007 válasza:

Én ide járok, tavasszal voltunk a győri AUDI gyárban, ami a világ legnagyobb motorgyára. Ilyen látogatások minden évben vannak, sőt most azok a hallgatók akik a Tudományos Diákköri Konferenciára jelentkeztek, több gyárba is elmehettek szakmai kirándulásra. Tehát ha valaki fejlődni akar, van lehetőség, de szorgalom is kell.

Én csak javasolni tudom a gödöllői Gépészmérnöki Kart, mert nagyon jó fej emberek vannak, a tanárok is segítőkészek, és hát jó bulik is vannak!!

2014. jan. 4. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Az Audi engem is érdekelne!! Mi az a Tudományos Diákköri Konferencia? Erre kik jelentkezhetnek???
2014. jan. 4. 15:54
 9/10 tamasm007 válasza:

Nem csak az Audihoz lehet eljutni, több cég is engedi, hogy meglátogassák a hallgatók. Voltunk pl. Veresegyházon a GE Power&Water-ben is, a Suzuki gyárban is...szóval ezek minden évben vannak..

A TDK (Tudományos Diákköri Konferencia) egy jó lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik szorgalmasak, és a tanulmányok mellett részt vesznek valamelyik tanszék kutatásában. Az eredményekről a konferencián számolnak be. Ilyenkor több hallgató méreti meg magát, az egyetem hallgatósága pedig beülhet hallgatni az előadásokat. A legjobbak eljutnak az országos konferenciára is. Ez egy elég komoly dolog, aki szorgalmas szép eredményeket érhet el. Ha majd ide jársz, többet is megtudsz majd róla:))

2014. jan. 11. 15:34
 10/10 tamasm007 válasza:

Ja ezt meg nézd meg, hallgatók készítették:

http://www.youtube.com/watch?v=N-bvXNWcz9Y

2014. jan. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!