Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire nehéz elvégezni a...

Mennyire nehéz elvégezni a programtervező informatikus szakot?

Figyelt kérdés
Végzős vagyok es szeretnék egy kis infót kapni erről a szakról, mennyire tanulós? Mennyire kell bekockulni hogy el tudjam végezni? Más karokhoz/szakokhoz képest mennyire nehéz?

2016. jan. 25. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ezt mi is tudjuk..de ha ne ide jelentkezzek, akkor hova? Infóból érettségizek..
2016. jan. 25. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Szakot tudatossan válassz. Mi itt csak leírjuk a véleményünket, neked kell tudni, hogy rád mi igaz és mi nem. Ha érzel magadban affinítást, akkor hajrá, ez a te döntésed.
2016. jan. 25. 16:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2016. jan. 26. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél végül? :)
2016. jan. 26. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Ezt a szakot fogom választani, bár elég lusta vagyok, de ez érdekel:) te?
2016. jan. 26. 17:12
 16/17 anonim válasza:
100%

Hát...én most vagyok túl az első fél éven,és kb reménytelennek látom a helyzetet,olyan szinten nyomatva van a matek,hogy az hihetetlen,konkrétan szavakba kötöttek nekem bele,hogy azt nem így szoktuk kifejezni...Kemény 2 infós tárgyam volt első félévben,a számalap egy nagy 0,elvesztegetett idő, progalapból meg olyan gyakorlat vezetőt kaptunk,hogy pár csoporttársam jobban programozott mint ő,minden kódja hemzsegett a hibától...

És akkor nem beszéltem a kötelező előadásról,az este 7-kor kezdődő zh-ról,a reggel nyolctól délután ötig tartó "csapatépítő" tréningről,amiből az egyik nap szombaton volt...

Nem tudom máshol milyen a szak,ELTE-n ilyen.

2017. jan. 25. 01:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Én már itt járok a finishben levelezős vagyok Szegeden, de eszméletlen nehéz. Rengeteg matek, itt a magolás szóba sem jöhet. Minden tárgyból azt kérik, hogy bizonyítsd a nehéz tételeket, akár szóban is. Minden tárgy teljesítése: kell egy kötelező program, ha azt a rendszer elfogadta a megfelelő kritériumokkal, akkor mehetsz megvédeni, ha ez megvolt, akkor mehetsz zh-zni, ami papíron számolást jelent(az algoritmusok kiszámolása papíron), és ha ez is megvolt, akkor mehetsz szóbelizni. Mi itt levelezőn még sose puskáztunk, olyan kevesen vagyunk, és a tanárok annyira sasolnak, hogy esélyed nincs puskázni. Most pl. az egyik tárgyból csak és kizárólag angol nyelvű könyv van. Szóval, csak olyannak ajánlom, aki nagyon nagyon szorgalmas.
2020. nov. 10. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!