Mennyire nehéz elvégezni a programtervező informatikus szakot?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok es szeretnék egy kis infót kapni erről a szakról, mennyire tanulós? Mennyire kell bekockulni hogy el tudjam végezni? Más karokhoz/szakokhoz képest mennyire nehéz?2016. jan. 25. 15:37
11/17 anonim válasza:
Persze, ezt mi is tudjuk..de ha ne ide jelentkezzek, akkor hova? Infóból érettségizek..
12/17 anonim válasza:
#11 Szakot tudatossan válassz. Mi itt csak leírjuk a véleményünket, neked kell tudni, hogy rád mi igaz és mi nem. Ha érzel magadban affinítást, akkor hajrá, ez a te döntésed.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2016. jan. 26. 15:33
15/17 A kérdező kommentje:
Ezt a szakot fogom választani, bár elég lusta vagyok, de ez érdekel:) te?
2016. jan. 26. 17:12
16/17 anonim válasza:
Hát...én most vagyok túl az első fél éven,és kb reménytelennek látom a helyzetet,olyan szinten nyomatva van a matek,hogy az hihetetlen,konkrétan szavakba kötöttek nekem bele,hogy azt nem így szoktuk kifejezni...Kemény 2 infós tárgyam volt első félévben,a számalap egy nagy 0,elvesztegetett idő, progalapból meg olyan gyakorlat vezetőt kaptunk,hogy pár csoporttársam jobban programozott mint ő,minden kódja hemzsegett a hibától...
És akkor nem beszéltem a kötelező előadásról,az este 7-kor kezdődő zh-ról,a reggel nyolctól délután ötig tartó "csapatépítő" tréningről,amiből az egyik nap szombaton volt...
Nem tudom máshol milyen a szak,ELTE-n ilyen.
17/17 anonim válasza:
Én már itt járok a finishben levelezős vagyok Szegeden, de eszméletlen nehéz. Rengeteg matek, itt a magolás szóba sem jöhet. Minden tárgyból azt kérik, hogy bizonyítsd a nehéz tételeket, akár szóban is. Minden tárgy teljesítése: kell egy kötelező program, ha azt a rendszer elfogadta a megfelelő kritériumokkal, akkor mehetsz megvédeni, ha ez megvolt, akkor mehetsz zh-zni, ami papíron számolást jelent(az algoritmusok kiszámolása papíron), és ha ez is megvolt, akkor mehetsz szóbelizni. Mi itt levelezőn még sose puskáztunk, olyan kevesen vagyunk, és a tanárok annyira sasolnak, hogy esélyed nincs puskázni. Most pl. az egyik tárgyból csak és kizárólag angol nyelvű könyv van. Szóval, csak olyannak ajánlom, aki nagyon nagyon szorgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!