Programtervező informatikus Msc képzés ELTE-n, úgy hogy más Bsc képzést végeztem?
Sziasztok!
Más Bsc képzést végzek épp el (gazdaságinformatika) és az érdekelne, hogy mennyire kerülök behozhatatlan hátrányba így, hogy nekem más tárgyaim voltak mint egy olyannak, aki itt végezte az alapképzést is?
Tudtommal sokan mennek ide olyan szakokról is, amik nem igazán kapcsolódnak az informatikához (mondjuk matematikáról), tehát ez azért kicsit biztat. Nézem a tantervet is és úgy látom, hogy egy szakirányt kivéve matekból sincs sok, pedig én mindig olyanokat hallottam erről a szakról, hogy itt orrba-szájba csak matek van, ezt meg mondjuk azért mégsem szeretném.
Elsődleges célom amúgy az lenne, hogy programozóként tudjak elhelyezkedni. Gazdinfó alapképzésen is tanultunk ugyan több nyelven programozni, de nem igazán érzem annyira képzettnek magamat ilyen téren, hogy el tudjak vele helyezkedni, pedig egyetem alatt rájöttem, hogy én igazából szeretem ezt csinálni.
Esetleg ezen kívül más ötlet?
Igen ezt tudom, nem is ez lenne a gond, tudom a felvételi követelményeket.
Hanem hogy nem követel-e meg esetleg ez az Msc olyan tudást, aminek én nem vagyok a birtokában a más Bsc szakom miatt? Azt nagyon nem szeretném, hogy emiatt minden órán ülnék tátott szájjal, hogy "mi a fene folyik itt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!