Felvehetem úgy a vizsgakurzust, ha nem megyek el vizsgázni?
Találtam egy ilyet:
"Vizsgakurzus: a kurzusmeghirdetés olyan formája, amelyhez nem tartozik kontaktóra, csak
vizsgalehetőség. Vizsgakurzus csak kötelező tantárgyból lehet. Vizsgakurzust csak az a hallgató vehet
fel (az ETR‐ben), aki a vizsgakurzusként meghirdetésre kerülő kurzust jelen jogviszonya alatt korábban
már felvette, a tantárgy félévközi követelményeinek eleget tett (“elektronikus indexaláírás”), de a
kurzust mégsem teljesítette (nem jelent meg a vizsgán, vagy elégtelen érdemjegyet szerzett)."
Ennek tényleg semmi értelme.
Másrészt viszont a vizsgázást mindenképp megelőzi a tárgyfelvétel, vagyis nyilván felveheted a vizsgakurzust. Előre nem tudják ellenőrizni, hogy el fogsz-e menni vizsgázni, szóval ez hülye kérdés.
Amúgy ez a vizsgakurzus definíciója, gondolom a TVSZ-ből, de mi a jelentősége itt?
Nyilván számomra van értelme, máskülönben nem így lenne. Az most mellékes, hogy ti hogyan látjátok. (Egyébként meg miért ne lenne?)
Igen, a tárgy fel van véve. Azért másoltam be, mert ott írja, hogy mikor lehet jelentkezni rá. Kíváncsi voltam, hogy jól-e értelmezem.
Köszi a segítséget.
Kicsit jobban belegondolva, szerintem ti félreértitek a kérdést.
A vizsgakurzust azután veszem fel, hogy most, a rendes kurzus vizsgájárá nem megyek el.
Mi nem mindegy? Ti milyen hozzászólásokra/kérdésre reagáltok?
Esetleg valaki tud normális, érthető választ írni?
Amit bemásoltam, most találtam. De nekünk nem etr van. Aláírás csak abban az esetben jár, ha fel vagyok jelentkezve vizsgára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!