Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A gyógyszerész hallgatók...

A gyógyszerész hallgatók közül sokan otthagyják az egyetemet? Én nem szeretem kémiát, a biológiát se annyira, ettől függetlenül bírni fogom ha oda megyek? Nem fogom utálni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 17. 16:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tudok dönteni.
2016. jan. 22. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2016. ápr. 29. 16:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak fakultációt kellett választani, biológia kémiát választottam. Szóval a gyógyszerész a cél. :)
2016. máj. 1. 07:33
 14/15 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi lett végül a sorsod? Gyógyszerészetire készülök menni.
ápr. 23. 17:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem emlékeztem erre a kérdésre. :)

Biológia, kémia fakot otthagytam, és olyan irányba mentem tovább, ami jobban érdekelt.

A fakot nem csak azért hagytam ott, mert nem érdekelt, volt más ok is, de azóta is eszembe jut, hogy mi lett volna, ha nincs a másik ok, akkor vajon meddig húzom. És mi lett volna, ha tényleg elmentem volna gyógyszerésznek, mert az egyetemet már biztos otthagytam volna, még ha addig el is jutok.

Szóval érdemesebb olyat választani, ami legalább egy kicsit érdekel.

jún. 1. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!