Matek érettségi! Segítség! Összehozható?
Figyelt kérdés
Most vagyok 12-es. Már nagyon bepánikoltam mi van ha nem... de erre gondolni sem szabad,tudom :)csinaltam matekbol tavalyi érettségi példa sort és hát 30pontot ertem el, de ez csak az első része. Hamarosan járok tanarhoz és remélem majd jobb leszek. Csak azt nem értem, hogy miért vagyok ilyen mikor 3 évig 4-es és 5-ös voltam. Tudtok valamit ajánlani, hogy gyozzem meg magam, hogy legalább meg lesz a kettes? Vagy praktikák is jól jönnek :)2016. jan. 17. 16:22
1/1 anonim válasza:
Az érettségi első része gyakorlatilag egy az egyben benne van a függvénytáblázatban, szóval akár el is kezdhetsz vele megbarátkozni, ha épp nem mennek fejből a dolgok.
Remélhetőleg a tanárral átveszitek az összetettebb feladatokat is, és minél jobban megy majd, annál inkább megjön az önbizalmad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!