Gimnázium után merre, hogyan?
Figyelt kérdés
Igaz még csak 10.es vagyok, de már érdekel a téma. Kéttannyelvű gimnáziumban tanulok, ahol ugyebár elég erősen veszik az angolt, le is kell tenni a felsőfokút, de minimum a középfokot, illetve angol nyelven is kell pár tantárgyból érettségizni. A kérdésem az lenne hogy majd merre mehetnék tovább, ill. mit/milyen helyeket dolgozhatnék? Az biztos, hogy az angollal szeretnék foglalkozni. Valami tippek?#egyetem #továbbtanulás #munka #angol nyelv #nyelvtanulás #gimnázium #angol #munkahely #főiskola #elhelyezkedés
2016. jan. 17. 10:36
1/6 anonim válasza:
Egy érettségivel meg középszintű angoltudással olyan marha nagy lehetőségek nincsenek, bár ha lány vagy, jobb eséllyel kapsz valami call-centeres munkát, váltott műszakban, néha éjszakázva, viszonylag jól lehet keresni.
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen tanulj tovább! Ha egyetemen nem is, legalább egy szakmát szerezz. Egy érettségivel semmit nem fogsz tudni kezdeni.
3/6 A kérdező kommentje:
És például?:D
2016. jan. 17. 15:00
4/6 anonim válasza:
És például találd ki magadnak. Nem fogunk tudni mi ógy ismeretlenül bármi hasznosat ajánlani. Ha nem tudod, gondolkozz, van még két éved.
5/6 A kérdező kommentje:
De azert tettem fel a kerdest mert semmilyen infom nincs ezekrol a dolgokról.. Hogy gondolkozzak, ha azt sem tudom mik vannak
2016. jan. 17. 19:11
6/6 anonim válasza:
Nem tudod elképzelni, hogyan dolgoznak az emberek? Kérdezd meg a szüleidet vagy más felnőtteket, mit dolgoznak.
Tölts ki érdekességképp személyiségteszteket.
Ne várd, hogy félmillió szakmát most felsoroljunk, és be is mutassuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!