4-5 tanulók mennyit tanultok egy nap?
Általánosban szinte alig, órákon figyeltem, mindig írtam házit.
Gimiben minden óra előtt átnéztem az anyagokat, tz-kre megtanultam, amit kellett.
Egyetemen elég sokat tanulok - kell is.
Melyik érdekelne leginkább? (Általános, gimi, egyetem)
Általánosban szinte semennyit sem tanultam, max. töriben a tz-kre.
Házikat megírtam, de nem volt túl sok.
Töriből és bioszból tanultam talán többet, mint a többi tantárgyból.
Elég gyenge általános volt, úgyhogy most az ország egyik legjobb gimijében elég nehéz dolgom van, napi 1-2 órát minimum tanulok, első a házi, utána a net, sokkal kevesebb szabadidőm van. Ha a tanár céloz rá, hogy jövő órán doga (nem mindig van így, van hogy a doga meglepetés, de már kiismertük a tanárokat, tudjuk melyik ilyen), akkor átnézem az órai anyagot. Tézékre még ennél is többet készülök, általában a tézé előtti egy vagy két napon, suli után vacsoráig végig.
En altalanosban nem tanultam, elegge unatkoztam igy is de a leckeket mindig rendesen megirtam napkoziben es azzal nagyjabol memorizaltam is az anyagot. Neha termeszetismeretbol atneztuk az anyagot de az is olyan hogy ha figyelsz oran akk majdnem minden megvan...
Hatodik utan elmentem egy top gimibe es ott mar joval tobbet tanultam, mert nagyobb mennyisegu anyagokat adtak le ugyanannyi ido alatt igy nem maradt meg minden meg sok targybol allando felelesek voltak, azokra nem is erdemes otthon tanulni hanem ora elott at kell nezni az elozo orai anyagot es ugy fogsz tudni annyit a,ennyi szukseges ha veletlenul te felelnel. Mar altalanosban is megtanultam puskazni de csak szorakozasbol, gimibe viszont tenyleg hasznos mert en elviekbe nem tamogatom az olyanfajta magolast ahol pl egy iro/kolto eletrajzat magolod be vagy matekra definiciokat szo szerint stb... Kilencedikben volt 4,8as atlagom es nem tanultam halalra magam, ha tz volt akk hevegen leultem es megtanultam de kevesszer vittem tulzasba a tanulast. Most mas fajta suliba jarok es itt tobb idot toltok a leckeirassal meg tanulassal mert jegyzeteket kell csinalnom es nagyon sok esszet kapunk leckenek ugyh most tanulassal nem is toltok olyan sokat mint inkabb irassal ami kb napi 2 ora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!