Írnátok pár szót a miskolci orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szakról?
Én oda járok.Egy nagy sz@r.Semmikép se gyere ide.Sokszor reggeltől késő délutánig ott kell ülni.Nálunk a csoportból mindenki annak tudatában jött ide,hogy majd milyen jó lesz,leleteket fogunk kiértékelni,stb.ennek ellenére majd az asszisztensek között nyomogathatjuk a gombot havi 80ezerért.Ezért aztán qvára megéri minden képalkotó eszköz utolsó csavarját meg működési elvét,mikrobioszt,élettant,kórélettant,anatómiát,metszetanantómiát tanulni...mind nagyon nehéz és mint láthatod,a semmiért tanulunk.A csoport 70%-a ki van bukva,mindenki itthagyná,ha mindez nem most derült volna ki 2.évben(mivel 1-ben ugye szociológiát meg ilyesmit kellett tanulni...)a maradék 30%meg nem itthon képzeli el a jövőjét(én se,de nekem ezzel már kimenni sincs kedvem).
Remélem elég részletes volt.
Hát, nemtudtam, hogy ennyire vészes...:S Viszont oda adtam be a jelentkezésem elsőnek:) majd meglátjuk...:)
Annyit viszont hadd kérdezzek, mennyire nehéz bekerülni?
mert láttam, hogy 25 embert vesznek fel, és az nem túl sok. Milyenek az esélyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!