Felvetelire jo tanács?
Figyelt kérdés
Jovo het szombaton irom a kozponti felvetelit jarok kulontanarhoz is a gimibe meg a suliba elokeszitokre a matek szerintem jol fog sikerulni a magyarban nem vagyok biztos angolbol is fogok szobelizni. Tudnatok adni tanacsokat hogy mit csinaljak,egyek? Barmit irhattok a felvetelivel kapcsolatban. Elore is koszonom#magyar #matematika #gimnázium #angol #szakközépiskola #felvételi #tanács #szóbeli #írásbeli #bizottság
2016. jan. 6. 20:03
1/3 anonim válasza:
Hát én is nagyon félek :/ Nem egy alsó kategóriás kis iskolába felvételizek...És azért bennem van a para...Próbálom nyugtatgatni magamat de sosem sikerül.Ha rá goldolok egyből elfog a gyomorideg :/
2/3 anonim válasza:
Ne izgulj rá. Ennyi. Ja, és legyél ott.
3/3 anonim válasza:
Kilencedikes vagyok , tavaly ugyanezt éltem át. Nagyon izgultam én is , az a lényeg hogy mindenképpen egyél előtte egy kicsit, mert én semmit nem ettem és mire kijutottam nagyon rosszul voltam. Nem kell rástresszelni nyugodtan írd koncentrálj közbe, nézd át utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!