Pázmányosok, melyiket ajánlanátok : régészet, történelem vagy szlavisztika?
Most teszem le az angol középfokot, így kicsit elbizonytalanodtam, hogy elég-e ennyi ezekre a szakokra, meg hogy megéri-e például a történelem, vagy pedig nagyon nehéz vizsgázni belőle?
Illetve van, hogy Piliscsabán reggel 8 tájában vannak óráitok? Ha igen, akkor inább hagyom ezt a helyet, mert innen az életben nem érek ki oda, ahol most lakom Budapesten..
Régészetnél meg a sok, gyakran több hetes utazás ijesztett meg...igaz, hogy kötelező külföldre menni ásni?
Szlavisztikától meg azért tartok, mert úgy hallottam, hogy már az adott nyelven lesz az irodalom meg a filmművészet meg hasonlók és úgy nem igazán köt le ez a terület, viszont látom, hogy igény van rá.
Államira mennék, tudni szeretném, hogy mitől mit várhatok, mire készüljek, mert nem szeretnék kibukni, nem tehetem meg az anyagi helyzetünk miatt.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!