Az ELTE-re mennek oszon. Beiratkozas utan meg kell felveteli vizsgat leadni a bejutashoz az anglisztika szakon?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy most eppen erdeklodom itt es ott es nem ertettem meg ,hogy egyszeruen bekuldod a kitoltott beiratkozasi lapot az erettsegi eredmenyeiddel a felvi.hu-n vagy meg kell azutan felveteli vizsga ? A tobbi anglisztikaval foglalkozo egyetemeknel kell ?#egyetem #tanulás #anglisztika #tanfolyam #ELTE #tanulási lehetőség #eotvos lorand tudomanyos egyetem
2016. jan. 5. 00:27
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Régen volt olyan a felvételi rendszer, hogy még volt külön írásbeli és szóbeli felvételi vizsga.
Már nincs ilyen.
Ma már kizárólag a tanulmányi pontokból, ilyen-olyan jogcímen járó pluszpontokból, és főleg az érettségi eredményekből tevődik össze a felvételi pontszám, ami alapján eldől, hogy bekerülsz-e, vagy sem. A felvi.hu-n minden infót megtalálsz.
3/3 anonim válasza:
Az érettségi számít (kell egy emelt oda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!