Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az ELTÉ-n minor szakkal is...

Az ELTÉ-n minor szakkal is lehet Erasmusra menni?

Figyelt kérdés
Még nem járok oda, de nézegettem az egyik Erasmus-os pályázati felhívást, ahol le van írva, hogy melyik egyetemre milyen szakkal lehet pályázni. Na most ha például én skandinavisztikán lennék anglisztika minorral, akkor anglisztikát oktató egyetemre is mehetnék?

2015. szept. 6. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is ELTE-s vagyok,csak romanisztikás. Minorral nem lehet Erasmusra menni, csak fő szakkal. Volt aki megkérdezte tájékoztató napon, és azt mondták semmiképpen sem lehet.
2015. szept. 7. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
általában az egyetemeken van anglisztika, biztos a külföldi egyetemen is fel tudnál venni a minoros tárgyaidhoz hasonló órákat, így a főszakot tanulnád, de lennének még anglisztikás óráid, szerintem ez kivitelezhető, mint nálunk :) szoktak jönni magyar szakos diákok lengyelből, és felveszik a svédet, a finnt, stb :)
2016. febr. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!