Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sokat vesztenék egy évismétlés...

Sokat vesztenék egy évismétléssel?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy ugye mostanában nem vagyok valami acélos a tanulásban, ezért megbukok és újrakezdem az évet, így talán több esélyem lenne érettségin.Szerintetek ez hülyeség?
2010. márc. 25. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezért teljesen felesleges évet ismételni. Megteheted azt is, hogy egyszerűen nem jelentkezel érettségi vizsgákra, csak jövőre, aztán lesz egy szabad éved, amikor felkészülsz rájuk.
2010. márc. 25. 18:51
 2/7 anonim válasza:

Nem hülyeség ha ismételsz biztosan segít az érettséginél!De valami különös oka van annak,hogy nem tanulsz??Nem megbántásból írom!

Más osztályba kerülsz,újjak lesznek az osztálytársaid!De ha kitartó vagy és felkészülsz erre is akkor ezen a téren sem lesz semmi hátrányod!!

Minden jót neked!!

2010. márc. 25. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy jövőre érettségizek vagy érettségiznék és nem a képességeimmel van a baj hanem a hozzáállásommal és talán az iskola színvonala is benne van.
2010. márc. 25. 19:14
 4/7 anonim válasza:

18:57-es vagyok!

Tudod én az utolsó évet végigküszködtem sajnos a matematika nem nagyon ment,sokat hiányoztam ...betegség miatt...meg is műtöttek!

A szűleim sokszor mondták,lehet jobban jártam volna ha osztályt ismételek...a matek érettségim kettes lett de átmentem.....:)

csak a felkészülési idő alatt rászoktam a cigire meg nagyon stresszes voltam....

Ezt neked kell eldöntened,hogy képes vagy-e arra pótvizsga vagy évismétlés!

DE ne aggódj ezek a döntések téged erősítenek ,mert vagy így vagy úgy mindenképpen JÓL döntesz!

Ezzel csak azt akarom mondani,hogy előtted van még az élet és lesznek KOMOLYABB döntéseid is....amiket te hozol meg a te felellőségsd!!HA van mögötted egy erős szülői háttér akkor az már fél siker!

...egyébként könyvelő lettem...a kettes matekkal...szóval...ennyi!!:))

Sok síkert!!

2010. márc. 25. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:

03-25 18:51:

Szerinted mit csinálnak az utolsó évben, ha nem érettségire készülnek? -.- Ott ingyen felkészítenek. Van egy kevés negyedikes anyag, de nagyrészt az érettségivel foglalkoznak.

Arról nem is beszélve, hogy ha elballag, akkor nem lesz jogviszonya, vagyis fizethet az érettségiért.

Jelen esetben 5 tárgy min. 85ezer FT...

OKJ-ra nem mehet tovább, bizonyítvány nélkül. (ha bukik valaki egy két tárgyból azt még elnézik, de ha semmije sincs azt már nem.

2010. márc. 29. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Talán az iskola váltás lenne a legjobb, de egy évre nem tudom mennyire érné meg.

Harmadik év elején jó lett volna szerintem...

2010. márc. 29. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ismételtem évet pont amiatt, ami miatt te is. Először jó ötletnek tűnt, de azóta megbántam. Nálam is alapból gázos volt a suli.

Szerintem ha már évet ismételsz, akkor menj át egy jó suliba, másképp tuti, hogy te is meg fogod bánni.

2010. márc. 29. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!