Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi az a hatalmas baj, ami egy...

Mi az a hatalmas baj, ami egy évismétléssel érhet?

Figyelt kérdés
Idén 2-ből buktam és én így gondolom, hogy inkább évet ismétlek, mint pótvizsgázom. Nem érdemelném meg hogy egy elszórakozott év után átmenjek, a lelkiismeretem sem engedné és szerintem az érettségin is előny lenne a biztosabb felkészülés. De szinte mindenki mondja hogy majd később megbánom, rosszul járok stb. Valaki írja le hogy mi hátrányom lehet!
2010. aug. 23. 16:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
Később megbánod.
2010. aug. 23. 16:07
 2/19 anonim ***** válasza:
26%

Hátrányod annyi lesz h a bizonyítványban ki lesz állítva h "évet ismételt" nem jobb végig menni úgy a sulin h folyamatosan léped át az osztályokat?

Nem tudom h vagy vele de nekem szégyen lenne. Ahogy gondolod.

2010. aug. 23. 16:07
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
igen, szerintem is szégyen valamennyire, de hogyha pótvizsgázol, akkor pont azt bizonyítod be, hogy "felkészült" vagy a következő évre.Ne add fel így előre, mert lehet, hogy tök jóra sikerül. Hogyha nem bírod az osztályod, ez akkor se megoldás, akkor inkább menj át egy másik suliba.És én olyan 99%-ra mondom, hogy megbánod, ha nem is készülsz.
2010. aug. 23. 16:11
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Nézzük,mivel ha megbuksz,akkor 1évvel később érettségizel-1évvel később lesz szakmád/diplomád? és logikus, hogy 1 évvel később fogsz munkába állni, mintha nem buknál meg.

Tehát kiesik az életedből 1 év jövedelme,ami a legszerencsétlenebb helyzetben is mondjuk havi szinten minimálbér az kb 70ezer.Ezd szorozd be 12-vel,vagyis 840ezer ft-al biztos,hogy kiszúrsz magaddal,ha ilyen madár vagy és nem vagy képes egy nyanvadt középsulit elvégezni bukás nélkül.

2010. aug. 23. 16:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Nekem az eszemmel nincs gond csak a hozzáállásommal, most fejembe vettem hogy megismétlem a 11.-et de 4-es átlaggal, ez a célom. Pótvizsgán jelenleg esélyem nem lenne. De könyörgöm NE azt írjátok hogy "megbánod". Fejtsétek ezt ki hogy miért bánom meg.
2010. aug. 23. 16:19
 6/19 anonim ***** válasza:
51%

nem egyszerűbb átmenni a póton, és a következő osztályt 4esre megcsinálni?

De ha neked jobb egy másik osztályba, + egy évet járni...

szerintem is szégyen egyébként.

21/L

2010. aug. 23. 16:27
 7/19 anonim ***** válasza:
48%

Azt csinálsz akk amit akarsz. Leírtuk neked h kiesnek dolgok az életedből szégyen is emellett.

Apádék örülni fognak. én a helyükbe jól elvernélek.

18/F

2010. aug. 23. 16:28
 8/19 A kérdező kommentje:
De miért szégyen? Meg ha most pótvizsgán nincs esélyem se. És ezek szerint minden bukott elb@szta az életét?
2010. aug. 23. 16:31
 9/19 A kérdező kommentje:
Meg amúgy az osztályomból is elegem van, tele van bunkó, nagyképű "retrofiúkkal".
2010. aug. 23. 16:32
 10/19 anonim ***** válasza:
48%

Nah ha rám hallgatsz ügyesen csináld meg amit kell. és év közben olyan 3hónap után ott hagyod a francba. ehhez mit szólsz? azalatt a 3 hónap alatt ki gondolod h hova akarsz menni stb.

Hátrányok: megbuksz most beírják a bizonyítványba. mindezek mellé még mindig a suliban maradtál csak nem abban az osztályban. Gondold meg. Ne vedd ilyen lazán mert szar dolog új osztályba kerülni.

2010. aug. 23. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!