Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ingyenes lett az egyetemre...

Ingyenes lett az egyetemre való jelentkezés?

Figyelt kérdés

A felvin azt írja, hogy igen. Azonban régen 9 vagy 10e Ft volt ha jól emlékszem.

Ezek szerint, eltörölték? :) Ez mindenre érvényes, szóval kollektíven?

#egyetem #jelentkezési díj
2016. jan. 3. 11:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Az alap jelentkezésre gondolok, szóval a maximum 3 különböző szak megjelölésére. :)
2016. jan. 3. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Igen

A felvi.hu teljesen hiteles forrás (ellenben a gyakorikerdesek.hu-val), szóval nem értem, mit értetlenkedsz.

2016. jan. 3. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Logikus idegeneket megkérdezni erről ahelyett, hogy a hivatalos oldalnak hisz, evidens.
2016. jan. 3. 11:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Mivel nekem picit abszurdnak tűnt, hogy csak úgy eldobnak ennyi bevételt maguktól.

S jogosan gondolhattam volna, hogy valami csavar van a dologban, szóval max a 3h-soknak igaz ez, vagy életkorhoz kötve, stb. stb.

Ezért kérdeztem a kollektív dolgot, hogy véletlen van-e kivétel. Ami valami paragrafus takar.

Szóval ha így nézed, mégse volt butaság itt megkérdezni.

Csak itt páran hülyének nézik az embert. :)

2016. jan. 3. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Öreganyád kínja a paragrafus, nem tudsz szöveget értelmezni, nyilván hülyének nézünk. Így elég gáz nekiindulni a felsőoktatásba.

[link]

Elég világosan le van írva:

2015.12.23

A felsőoktatási felvételi eljárás során a jelentkező díjmentesen nyújthatja be a jelentkezési kérelmét. A díjmentes alapjelentkezés három képzés megjelölését teszi lehetővé, ezen felül a jelentkezőnek jelentkezésekor - a jelentkezési helyek számától függően - kiegészítő díjat kell fizetnie.

Magyarul az első 3 megjelölt szak ingyen van, a többi nem. Ennyi. Ne égesd már magad ilyen paragrafusos szövegekkel.

2016. jan. 3. 12:03
 6/6 Kim Bo Mao ***** válasza:
A kérdés egyáltalán nem hülyeség, ilyenkor az ember 100%-ra biztos akar lenni, nehogy emiatt lecsússzon a jelentkezésről. Ez nem rég óta van így, talán 2015 vége óta? Én is keresgéltem valami cikk után (habár a felvin is érthetően fent van, de just in case) --> [link]
2016. jan. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!