Ingyenes lett az egyetemre való jelentkezés?
A felvin azt írja, hogy igen. Azonban régen 9 vagy 10e Ft volt ha jól emlékszem.
Ezek szerint, eltörölték? :) Ez mindenre érvényes, szóval kollektíven?
Igen
A felvi.hu teljesen hiteles forrás (ellenben a gyakorikerdesek.hu-val), szóval nem értem, mit értetlenkedsz.
Mivel nekem picit abszurdnak tűnt, hogy csak úgy eldobnak ennyi bevételt maguktól.
S jogosan gondolhattam volna, hogy valami csavar van a dologban, szóval max a 3h-soknak igaz ez, vagy életkorhoz kötve, stb. stb.
Ezért kérdeztem a kollektív dolgot, hogy véletlen van-e kivétel. Ami valami paragrafus takar.
Szóval ha így nézed, mégse volt butaság itt megkérdezni.
Csak itt páran hülyének nézik az embert. :)
Öreganyád kínja a paragrafus, nem tudsz szöveget értelmezni, nyilván hülyének nézünk. Így elég gáz nekiindulni a felsőoktatásba.
Elég világosan le van írva:
2015.12.23
A felsőoktatási felvételi eljárás során a jelentkező díjmentesen nyújthatja be a jelentkezési kérelmét. A díjmentes alapjelentkezés három képzés megjelölését teszi lehetővé, ezen felül a jelentkezőnek jelentkezésekor - a jelentkezési helyek számától függően - kiegészítő díjat kell fizetnie.
Magyarul az első 3 megjelölt szak ingyen van, a többi nem. Ennyi. Ne égesd már magad ilyen paragrafusos szövegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!