Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleménytek a József...

Mi a véleménytek a József Attila gimnáziumról?

Figyelt kérdés
Már régóta tervezgetem azt, hogy oda fogok felvételizni, mert két testvérem is odajár, és azt mondják, hogy jó. Ennek ellenére sok ember mondja nekem azt, hogy mostanában nagyon lement ott a tanítás színvonala. Ez mennyire igaz, érdemes még oda jelentkezni?

2015. dec. 30. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Egész jó, a suliban a biosz és a nyelvoktatás a legjobb :D Bioszos laborok például nagyon fejlettek, a nyelvtanárok meg a legjobbak.

Általános tantárgyakból lehet, hogy kicsit gyengébb, de most újra benne van a top 100 gimiben, a 93.

Szóval, persze, hogy érdemes oda jelentkezned! :D

2015. dec. 31. 16:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a választ! :) Megfontolom mégegyszer. :) már csak azért is mert a másik lehetőség a Szent Margit lenne, de én egyáltalán nem akarok vallásos iskolába járni.
2016. jan. 3. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
A Szent Margit a JAGnál rosszabb. Meg mondom, nincsenek olyan fejlett termeik :/
2016. jan. 3. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!