Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti hogyan döntöttétek el hogy...

Ti hogyan döntöttétek el hogy " mi leszel ha nagy leszel"?

Figyelt kérdés

Milyen szempontok alapján döntöttél így? 😉

Írd le a kóros is a végén!? 😚😉

#tanulás #középiskola #döntés #Továbbá tanulás
2015. dec. 16. 16:39
 1/5 anonim válasza:
Nem igazán néztem szempontokat,csak simán azt néztem, hogy melyik tantárgyat szeretem/vagyok jó belőle, esetleg mit szeretek csinálni, mi tetszik meg ilyenek. Ezek alapján a pszichológia és a katasztrófavédelem (meg hasonlók pl. mentős) tetszik. De ez még változhat. 13/L
2015. dec. 16. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Szempont volt a pénz, álláslehetőség. Legfontosabb az volt, hogy érdekeljen, szeressem és hogy ALKALMAS legyek rá. Szóval végül a gyerekkori álmom maradt. Bíró leszek (vagy ha az nem is, de mindenképp jogász)

20 éves vagyok, már egyetemista

2015. dec. 16. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerettem számítógépekkel foglalkozni
2015. dec. 16. 17:40
 4/5 anonim válasza:

Én sosem értettem azt a kérdést, hogy "Mit szeretnél dolgozni?" honnan tudjam, ha még semmit sem dolgoztam? Há semmit vazeg... De valamit csak muszáj, engem sodort az élet.

Szóval nem igazán tudtam eldönteni én sem. Szüleim beírattak magyar szakra gimiben, mert jóban vannak az ofővel. De mivel egyházi suli volt, én meg nem nagyon szimpatizáltam vele, ezért átrepültem másik suliba, ahol belügyire kerültem, mert tetszett az önvédelmi óra. Akkor úgy gondoltam tűzoltó szeretnék lenni. Ezt keresztbe húzta, hogy szemüveges vagyok és volt egy sérvműtétem, úgyhogy érettségi után CNC-t tanultam, mert azt mondták, hogy azt keresik külföldön. Most itt vagyok külföldön és várom hogy legyen valami melóm, mert nyelv tudásom kevés, de bármi meló jobban megéri itt, mint otthon

2015. dec. 16. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Hozza az élet. 29 éves vagyok, de még mindig nem kristályosodott ki teljesen, ezért munka mellett még tanulok egészen más területen, mint amiből diplomám van.
2015. dec. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!