BME építészmérnöki karára elégséges a közép matematika emelt történelem érettségivel?
Figyelt kérdés
Sikeres rajz alkalmasságival2015. dec. 9. 18:50
1/5 anonim válasza:
Matematika és fizika/vagy építészeti alapismeretek a kötelező, ebből az egyiket emelt szinten kell teljesíteni.
Hogy gondoltad az emelt törit?
2/5 anonim válasza:
Gondolom megnézte a felvit. Nézd meg te is.
3/5 anonim válasza:
rajz alkalmassági (Alk) és
kettőt kell választani: építészeti és építési alapismeretek v. fizika v. magyar nyelv és irodalom v. matematika v. történelem (a vizsgák közül legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni, ami lehet fizika, matematika vagy építészeti és építési alapismeretek)
Ha rendesen elolvasod, látod, hogy a törit emelttel NEM teljesíti a felvételi követelményeket
4/5 anonim válasza:
Én ezt értem, de nagyon nyomorékul van a leírás, sőt én az érdekesség kedvéért a felvi kalkulátorral kiszámoltam mennyi pontom lenne, ha odaakarnék menni, és csak töri, magyar, angol, angol célnyelvi érettségim van és a kalkulátor simán kiszámolt nekem 445 pontot, egyáltalán nem jelzett be, hogy hoppácska, nincs meg a követelmény.
5/5 anonim válasza:
Ja és a matekom csak közép nekem is, nekem a kalkulátor konkrétan a közép magyar és az emelt törivel számolt. Szóval valami eléggé el van ott rontva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!