Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Izgultok mar az erettsegi miatt?

Izgultok mar az erettsegi miatt?

Figyelt kérdés
Ki hogy erzi,kelloen felkeszult? Mibol emelteztek? Milyen nehezsegekre szamitotok? :)

2015. ápr. 26. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Én magyarból teszek emeltet, ettől nem félek. Igazából csak a matektól tartok, de ott is tudom, hogy minimum a hármas meglesz, a négyesemért izgulok egyedül:) Többi tantárgyból biztosnak érzem az ötöst. Persze a % nem mindegy.
2015. ápr. 26. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:

nem emeltezek semmiből

360 pontot szeretnék elérni.

nyelvvizsga nélkül 330. a jegyeim kitűnőek.

matek és biosz közép miatt félek. kb 80-90re szeretném megírni.

a matektól parázok jobban, van olyan téma ami nagyon jól megy. a követelményes egyenleteket 1 perc alatt megoldom, míg mondjuk egy térgeometria feladja a leckét mert nem látom át.

függ a feladatsortól majd, de nagyon izgulok már most

2015. ápr. 26. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem :)

Én mondjuk ismétlőt teszek csak, azt is középszinten matekból. Az összetettebb kombinatorika+valószínűség a mumus, de hát az többnyire a választhatóban van, max nem azt választom, a többi téma mind jól megy. 90% feletti a cél.

2015. ápr. 26. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
be vagyok szarva. kéne legalább 460 p.
2015. ápr. 26. 22:28
 5/7 A kérdező kommentje:
En is be vagyok mar kakilva :D mindenbol kozepezek csak nemetbol lesz emelt.. Hat nem tudom amugy 8 evig kituno voltam a gimiben vegigcsinaltam szin otossel de most valahogy ugy erzem hogy ez a magyarhoz keves lesz.. A matek vagy menni fog vagy nem,tori remelem nem okoz nagy meglepetest nemet emelt meg csak a joisten tudja :D
2015. ápr. 27. 06:26
 6/7 Tom Benko ***** válasza:
Nem, soha nem is izgultam. Minek?
2015. ápr. 27. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én azért izgulok rendesen fizikából emeltezem attól parázok egy kicsit matektól egyáltalán nem, az összes próbaérettségit amit írtam nem írtam rosszabbra mint 90% viszont a magyar meg a töri az nagyon mumus :D
2015. ápr. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!