Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti izgultok a holnapi szóbeli...

Ti izgultok a holnapi szóbeli miatt?

Figyelt kérdés
Infobol fogok holnap szóbelizni, és tudom hogy elég egyszerű tárgy (kb a legegyszerűbb) de akkor is nagyon izgulok :D

2012. jún. 20. 18:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én töriből, irodalomból, nyelvtanból, angolból és marketingből szóbelizek...Szerinted? :D

Majd összesz*rom magam a holnap gondolatától :D

Na de nem baj holnap ilyenkor én már valamelyik árok parton fekszek a pálinka szerelmemmel :D

19/L

2012. jún. 20. 18:21
 2/23 A kérdező kommentje:
jó csak én azért izgulok, mert ez fog számitani a továbbtanulásban. de ez a pálinkás ötlet nem rossz, bár inkább gin-el vagy whiskyvel :P
2012. jún. 20. 18:24
 3/23 anonim válasza:
100%

én már 2 éve, hogy érettségiztem, és majdnem össze.akiltam magam előtte.:D de most, hogy 2 nap múlva vizsgázok 500 oldalból, amiből csak 100at tudok, hát visszasírom az érettségit.:D

de csak nyugalom, menni fog ;) sok sikert :)

2012. jún. 20. 18:51
 4/23 anonim válasza:
100%
Fhuh... nem vagy egyedül.. kb. behívnak azt még a nevemet is el fogom felejteni nemhogy a tételeket.:D
2012. jún. 20. 18:52
 5/23 A kérdező kommentje:

nem lesz ez gáz, bemegyünk, kihúzunk valami könnyű tételt és annyi :D

amúgy ti mikor lesztek? én első leszek szinte, a nyelvből érettségizők után :S

2012. jún. 20. 19:06
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ma szóbeliztem... Picit paráztam.

5 tételt húztam ugye, abból 3 borzasztó volt, a legrosszabb amit csak húzhattam... Azt hittem felrobbanok. :DDD De nem lett vészes.

2012. jún. 20. 19:10
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
*Ja, és infó könnyű volt. Pedig azt hittem nehezebb lesz.
2012. jún. 20. 19:11
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is valszeg az elsők között leszek, de már lennék ott:D

Bemegyek majd és mondják a nevem, hát nem hiszem h tudni fogom h az én vagyok :DDD

2012. jún. 20. 19:57
 9/23 anonim válasza:
100%
Én még izgulhatok hétfőig... Másodikként megyek és magyarból meg infóból még semmit sem tudok :/ kemény 4 nap tanulás lesz :D
2012. jún. 20. 20:19
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én jhét szerdán szóbelizem, az elsők közt leszek, de már most izgulok főleg h igazából most fogtam fel h érettségi!!!! és 2 napja kezdtem el rendszeresen tanulni és mág hátra van 4 tantárgy..megszivattam magam rendesen :S Nem baj bizonyítani kell.Am magyar,töri,német,föci amiből érettségizem.Reménykedem h könnyű tételt húzzak de már nagyon várom a végét..
2012. jún. 20. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!