Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyelvtanról elég ha nagyon...

Nyelvtanról elég ha nagyon röviden beszélek szóbeli érettségin, hogy legyen idő az irodalomra vagy hogy legyen? Egybe van?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 15:33
 1/4 A kérdező kommentje:

melyikkel kezdjem?

választani lehet?

2012. jún. 20. 15:35
 2/4 ZoZookaa válasza:
Először is nagyon nagyon sok szerencsét kívánok neked! az irodalom a szóbelin ugymond többet ér kidolgozáskor te dontöd el mennyi időt szánsz rá én ma érattségiztem és a tanár kérdezte hogy melyikkel szeretném kezdeni szóval szerintem te döntöd el érdemes először az irodalmat kidolgozni és azután a nyelvtant de persze amelyiket jobban tudod azzal kezd ne fecsérelj felesleges időt :))
2012. jún. 20. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
én tegnap voltam szóbelin, te döntöd el h melyiket mondod először. illetve középszinten a tanár dolga az időt figyelni. átlagosan egy felelet 10 perc. nálam kb félidőnél továbbléptetett a nyelvtan tételre (irodalmat mondtam először).
2012. jún. 20. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
en teteltanulasnal egesz vegig azon paraztam h jajj nem lesz meg a tíz perc. de ma voltm es nem is neztek az idot. vki 5 percet dumalt vki tizet nem szamitott.
2012. jún. 21. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!