Gourmand vagy Gundel?
Figyelt kérdés
4es tanuló vagyok, az idegenforgalmi szakra szeretnék menni, melyik a jobb? Hány ponttal vesznek fel e két helyre?2015. nov. 17. 12:34
1/4 anonim válasza:
Egy szinten van a tanítás, ami egyáltalán nem nevezhető tanításnak.
A Gourmandba állandóan fizetni kell, nem is keveset (havi 18.000,-Ft). Itt nem az a lényeg, hogy megtanítsák a szakmát, és segítsenek leérettségizni, hanem a buktatás, hogy még több pénz jöjjön be nekik.
A Gundelba meg tanárok igazságtalanok, annyira, hogy meg is megaláznak.
A Gyakori kérdések oldalán találsz hozzászólásokat.
2/4 A kérdező kommentje:
Turisztikai szakon is? Vagy mindenhol?
2016. jan. 2. 20:04
3/4 anonim válasza:
A gundel nemtudom milyen de agourmandrol az a velemyenyem hogy az iskola az jo. Olyan tanarok vannak ott életemben nem talalkoztam olyan jo fej tanarokkal. Hiányoznak is de nagyon. De az igazgato egy patkány. Mindenbe bele köt
4/4 anonim válasza:
A gourmandban a tanárok közül van rendes, de nem tanítanak szinte semmit, vagy legalábbis az oktatás egyenlő a nullával. Én oda jártam, és azért mentem el másik suliba, mert ott nincs tanítás, órák sokszor elmaradtak, sőt volt, hogy nem volt fűtés sem. Ha ott maradok, biztos, hogy nem érettségizek le. Ráadásul elég sokat ki kellett ezért fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!