Jó cukrászati iskolát keresek. Esetleg valaki tud ilyeneket? (Általános iskola után)
Figyelt kérdés
Fontos a szín vonal 3-4 átlagom van amit jól tartok. Őszintén érdekel a cukrászat, és nem csak azért szeretnék cukrász lenni mert nem vesznek fel máshová. A Gundelt és a Giorgio Perlascát szét gyalázták már az ottani tanulók mert elvileg ott nem jó a képzés. Véleményeket kérek:)2015. márc. 22. 11:09
1/4 anonim válasza:
Esetleg a Szamost tudom még ajánlani :) A másik kettő amúgy szuper suli!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a segítséged:)
2015. márc. 23. 18:28
3/4 anonim válasza:
Ez nekem újdonság hogy a két sulit gyalázták. Most a szakma sztár kiállításon a gundel a dobos meg pár távolabbi iskola volt a döntőben. Melyik sulit választottad végül? Most én is keresek. Biztosra szeretnék menni mert azt a sok pénzt amit elkérnek a tanulásért nem szeretném rossz helyre adni.
4/4 anonim válasza:
Jómagam voltam a szakmasztár döntőjében a cukrász szakmában bejutó versenyző a Dobos C-böl, előszeretettel ajánlom az iskolát, a szakmai oktatás szerintem kiemelkedő, amennyiben lelkes vagy és érdekel a szakma. Az elméleti oktatás terén van kivetni való, de hol nincs... Önszorgalommal pedig be lehet pótolni, amit úgy érzel nem tanítanak kellően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!