Egyszerű, kitanulható szakmát tudtok mondani, amivel munkát is találok?
Most érettségizem. Nem szeretek tanulni, pedig érdemes lenne (anyu szerint a mai világban). Egyszerű, fizikai munkát nem igénylő munkát szeretnék. Legyen az boltos, akármi.
Nézegettem ezeket az okj-s képzéseket, tetszenek is, de sok olyan van amihez nem lenne kedvem, mint pl. marketinges. Most is ezt tanulom, és nagyon utálom, gusztustalan számomra ez a tantárgy.
Egyébként kreatív vagyok, sokat rajzolok és festek. Szeretek csapatmunkába dolgozni.
Olyan szak kellene, amivel tényleg találnék munkát, mert édesanyám nagyon beteg és 50 ezer ftos nyugdíjából élünk meg, szóval kénytelen leszek ellátni magam utána. Falun lakom, ami hátrány valamilyen szinten, de Pesten szeretnék mindenképp tanulni.
Nos, ez hosszú tudom, de remélem segítettek :)
Igen, mert van olyan "szakmanév" ami több mindent takar sőt valaminek a jelentését sem tudom. Persze ezeknek mindig utána nézek, de tényleg sok van.
Ez tényleg jó ötlet amit mondtál :) köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!