Lassan 27 éves vagyok, lehetséges?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem, hogy ideje főiskolázni, ezért javító érettségikbe kezdtem. Szerintetek érdemes még 27 évesen elindulni?
Esetleg van lehetőség arra, hogy ennyi idősen is államilag támogatott képzésekre menjek fősulira?
2015. nov. 8. 21:02
1/3 anonim válasza:
Nincs életkor szerinti megkötés. Ha a tanulmányok alatt biztosított a megélhetésed, akkor hajrá!
2/3 anonim válasza:
Én hasonló cipőben járok/jártam, közel 24 évesen kezdtem el nappali tagozaton, itt szinte én vagyok a legidősebb. Nem bántam meg, de nekem mindenképpen szükséges csinálni a munkámhoz. 27 évesen már inkább levelező tagozaton próbálkozz. Államilag támogatott képzésekre elég magasak most már a ponthatárok, igaz ez attól függ milyen szakterületre akarsz jelentkezni van ahova a 300 pont is elég van ahova 450 kell.
3/3 anonim válasza:
Én is szintén 27 leszek, szintén gondolkodom a főiskolán (bár én korábban elkezdtem egyet), illetve szintemelő érettségiket fogok irni májusban.
Persze, hogy érdemes, a tanulás - jobb esetben - megtérülő beruházás. Ha elég magas az adott szakra a pontszámod, kerülhetsz államilag támogatott szakra is, ez valóban nem életkorfüggő.
Tudod már, hogy mi érdekel, mit tanulnál? Miben vagy/voltál jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!