Továbbtanulás? Megéri?
Sziasztok.
Még csak 10.-es gimnazista vagyok, de már emelt óraszámban tanulom a bioszt és a kémiát. A kémiát nagyon szeretem és érdekel is, viszont csak 3-4 az átlagom. A bioszt nem szeretem és nem is érdekel (bár az átlagom itt is 3-4). Amit viszont nagyon-nagyon szeretek az a matek. Szívesen felvenném a matekot fakultációnak, de az osztálytársaim (akik emelt matekot tanulnak) azt mondják, hogy nagyon nehéz, nem fogom bírni.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e emelt matek érettségit tenni rosszabb eredménnyel vagy inkább egy közép matek jobb eredménnyel?
A másik kérdésem, hogy szerintetek 3-4 kémia átlaggal közép kémiát bírni fogom?
Köszönöm.
Épp csak arról nem beszéltünk, hogy hol akarsz továbbtanulni, mik a tervek? Mert nyilván ettől függ, milyen faktot választasz.
Mindenesetre kapd össze magad, mert olyan tárgyból ne legyél 3-4-es, ami érdekel és még szereted is. Akkor milyen a többi?
Köszönöm a válaszokat.
Ez is probléma, hogy nem tudom, hogy hova akarok menni. Gondolkoztam a matektanárin, csak hát nem tudom, hogy bírnám-e.
Amúgy a többi tantárgyból 4-5 átlagom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!