Szerintetek megéri egy évet kihagyni?
Ha meg tudod csinálni egyszerre a két emelt szintű érettségit, akkor nem érdemes várni szerintem. Viszont ha nem úgy sikerül, akkor sem kell szégyenkezni, ha csak 1-2 év kihagyás után vesznek fel.
Jelenleg pedig még nem szükséges a nyelvvizsga, hogy felvegyenek. Elvileg tervezik, hogy bevezetik, de most csak ahhoz szükséges, hogy megkapd a diplomádat. Meg persze az érte járó plusz pontok sem elhanyagolhatóak a felvételin.
Így van, ahogy az első írja.
Meg lehet próbálni, de azért ne menjen az egyik a másik rovására.
Ha meg mégse sikerül inkább hagyj ki egy évet.
Sok ismerősöm szívta meg ezzel.
Sőt, van viszont olyan, aki valami nemzetközi nem tudom mire ment, 460 a ponthatár.
Alapból úgy ment neki, hogy 2* fog, de akkor viszont tuti.
Bejött neki:)
Kedves kérdező, szerintem ha tudod, próbáld meg a két emeltet, de ha nem sikerülne, egy év az nem sok, sokan vannak akiket másod-harmadjára vesznek fel egyetemre.
A nyelvvizsga pedig most úgy áll, hogy 2016-ban minden mesterképzésen, 2020-tól pedig az alap- és osztatlan szakokon is felvételi követelmény lesz a komplex, középfokú nyelvvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!