Melyik egyetem a jobb?

Figyelt kérdés
Kecskeméti Főiskola, BME, SZIE vagy SZE? Műszaki menedzser képzés érdekel. Melyik egyetem lenne erre a legjobb?

2015. okt. 29. 20:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Ha ezt nem mit ajánlanátok? Közép matek és emelt biosz mellé?
2015. okt. 31. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen ez egy büfé szak minden fele mernokirol lesz egy minimális tudásod, hogy semmit nem érsz vél menj el egy gepeszre,villamossagira,ott egy dologra koncentrálnak, és ahhoz érteni is fogsz, ha jól tanulsz.
2015. nov. 4. 09:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát engem meg pont gépészmérnöki nincs annyira az érdeklődési körömben. De vegyük azt, hogy manapság semmivel se egyszerű elhelyezkedni, kivéve ha vannak kapcsolatok.
2015. nov. 4. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Emelt biosz és közép matek esetén az agrár- és könyezetmérnöki, biomérnöki szakok, vagy természettudmányi alapszakok tűnnének jó választásnak. (SZIE MKK, ELTE TTK, BME VBK)
2015. nov. 11. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!