Műszaki menedzser szak BME-n vagy Óbudai Egyetemen jobb?
BME = Budapesti Műszaki és GAZDASÁGTUDOMÁNYI Egyetem
OE = Óbudai Egyetem (korábbi nevén: BMF = Budapesti Műszaki Főiskola)
Szerintem ez elég egyértelművé teszi, melyik egyetem rendelkezik régebbi hagyományokkal GTK-s képzések terén.
ma 21:46
BME = Műegyetem
A gépészkar és a VIK rendben van, de aki gazdasági képzésre megy a BME-re, azt strandpapuccsal verném agyon. Sőt, az egész gazd. kart kizavarnám onnan. Nincs keresnivalójuk a mérnökök között.
#4-es
Egyrészt a GTK-n többségében nem is adnak mérnök diplomát.
Másrészt nem vagy tisztában azzal sem, hogy a BME mint egyetem nem kizárólag csak a műszaki és természettudományi területeken nagyon jó..
Harmadrészt aki pedig BME-s létére azt hiszi, hogy a Műegyetemen csakis a műszaki dolgok férnek meg, a többi valami alantas semmiség aminek nem lehet létjogosultsága, az a legszűklátókörűbb mérnökök közé tartozik, akik valaha a BME-n diplomát szereztek és a képzésük 5 évét is csak elvesztegették..
Mellesleg nemrégiben a BCE-től importált oktatók miatt elég jó színvonal kezdett kialakulni a GTK karon is, az elmúlt években (szép lassan) beelőzve a többi magyarországi egyetemet is..
Mondom ezt úgy, hogy a VIK-en szereztem diplomát.
A fentiek tükrében tisztelettel visszaadnám a strandpapucsot, nyugodtan ütlegeld vele önmagad.
Feri, a böszme
Elmondom neked, hogy a BME-GTK ezerszer színvonalasabb, mint pl a BGF.
Már egy jót trollkodni sem szabad?!
Hová lett a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!