A műszaki menedzser alapszak a BME-n jobb vagy az Óbudai Egyetemen?
Figyelt kérdés
És egyébként mit csinál úgy általában egy műszaki menedzser? Milyen feladatot lát el a munkahelyén?#egyetem #továbbtanulás #állás #munka #feladat #iskola #menedzser #Óbudai Egyetem #Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2015. jan. 27. 12:52
1/6 anonim válasza:
Szervez, ügyintéz műszaki dolgokat pl. távközlés, energetika.
2/6 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy hol jobb. A műszaki menedzser pálya egy baklövés. Vagy gazdasági pálya vagy műszaki. Olyan nincs, hogy valaki mindenbe belekap és, akkor műmen. Ahogy a mondás is tartja, aki mindenhez ért, az SEMMIHEZ.
3/6 anonim válasza:
2/2 szerintem ebben a változó világban pedig pont sok hasonló szakra vagy szakemberre van szükség, akik sok területeken megállják a helyüket, lehet hogy egy összvér szak de nem ismerek olyan embert akinek ne lenne jó munkája vele, én nem mentem utána mesterképzésre sem, és jelenleg építésvezetőként dolgozom havi nettó 3200€-ért, heti 4 napot dolgozom és jelenleg épp mesterképzéseket nézegetek mert sok a szabadidőm és szerintem meló mellett el tudnék még végezni valamit.
4/6 anonim válasza:
A mai recesszióval küzdő gazdaságban pont nincs szükség szakemberre. Vagyis elnézést, értelmiségi szakemberre, mert bőven elegendő a gyártósori operátori szint, ma ez az érték. Sajnos.
5/6 anonim válasza:
Ezért kell külföldön szerencsét próbálni, az egyetemi évek alatt van Erasmus lehetőség, az AISEC vagy az ESTIEM is segít kapcsolatokat kiépíteni más külföldi diákokkal, Szerintem ha valaki elvégez egy ilyen szakot annak sok lehetősége lesz, de a képzés alatti lehetőségeket kapcsolatépítést jól kell kihasználni. Aki csak akar egy diplomát és utána akar 40 évig egy munkahelyet az ne erre a szakra menjen.
6/6 anonim válasza:
Már amelyik egyetemen ugye maradt Erasmus meg egyéb nemzetközi program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!